Переможець популярних талант-шоу України "Голос Діти 2" і "Голос країни 10" Роман Сасанчин поділився зворушливими фотографіями зі своєю вагітною нареченою Іванкою.

У свої 19 років, крім великої популярності і впізнаваності завдяки українським талант-шоу, Роман вже має свою сім'ю. Дівчина Іванна, яка старша за нього на 4 роки, знаходиться на значному терміні вагітності. У своєму Instagram Роман розмістив чарівну серію фотографій з коханою, в кадрі молодий артист ніжно обіймає наречену і цілує округлий животик. Знімки випромінюють любов і неймовірну ласку.

"Ще зовсім трішечки і у нас буде малесеньке чудо, яке не буде давати спати 😅, але подарує безмежне тепло та любов, яке ніколи не купиш ні за які гроші ❤️❤️❤️" - з великою ніжністю написав Роман.

Щаслива пара натякнула на стать дитини в коментарях до публікації. Схоже, Роман і Іванна чекають появу дівчинки, ім'я якої поки не розголошується.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/sasanchyn_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/sasanchyn_official/

Раніше ми писали про те, що переможців "Голосу країни" Лазановського і Сасанчина застукали разом: закохали в себе Кароль з Дорофєєвою

Як повідомляв Знай.uа, переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин ледь не зіпсував пропозицію коханій: несподівано відмовила

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Голосу країни-10" Роман Сасанчин зробив пропозицію коханій: "Вмію зіпсувати..."