Настя Івлєєва показав себе в оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна російська блогерка, зірка шоу про подорожі "Орел і решка", колишня дружина репера Елджея і прихильниця творчості гумориста Олексія Щербакова Настя Івлєєва любить бути інфоповодом. В Instagram у неї величезна армія шанувальників 18,8 мільйона чоловік, які намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

https://www.instagram.com/p/CWqAVBdAJdw/?utm_medium=copy_link

25 листопада дівчина опублікувала фотографію у соціальній мережі опублікувала ряд фотографій. Перед шанувальниками вона постала в коричневій курточки, джинсах і білій футболці. У підписі до знімка вона зробила рекламу інтернет-магазину парфумерії.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина зазначила, що їй йде такий образ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Так іде цей стиль"; " Настюшка, ти красуня моя, люблю тебе дуже сильно❤️😍 💋 😘"; " окей, де нова серія моїх улюблених Топ бічес??"; "На гріх, Настюшка, штовхаєш... 😂 "; "Настя, Не спокушай. Полиці ломляться, е-моє...",- повідомляють вони.