Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова розповіла у своїй новій публікації в Instagram про прем'єру довгоочікуваної для всіх українців комедії "Зірки за обміном", в якій вона зіграла головну роль разом зі своїм другом і колегою Михайлом Хомою, найбільш відомому публіці як запальний Дзідзьо.

"Я точно знаю, що ви будете робити 1 січня 2022 року - доїдати новорічні олів'є і збиратися в кіно на першу комедію року "Зірки за обміном" - заінтригувала шанувальників Полякова.

Також співачка розповіла про захоплюючий сюжет фільму. Дивовижна історія про Полю Малякову та Хому Михайлівського, які чудесним чином помінялися тілами і відчайдушно намагаються повернути все на круги своя, обов'язково сподобається глядачам.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова застерегла українок від заміжжя: "Після друку в паспорті краще не стане"

Нагадаємо, що Оля Полякова націлилася на найапетитніше, що є у Дзідзьо - Slavia не пробачить: "Ням-ням"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова на шоу "Маска" зустріла посланця небес в образі порося і мало не знепритомніла: "Краще в пекло"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова зраділа першому разу і зняла на камеру: такою щасливою її давно не бачили