Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано понад 600 тисяч осіб.

Цього разу кулінарний гуру розповів про дитячу мрію, яку йому вдалося здійснити у Львові, в день свого 35-річчя. Ще зовсім маленькому Євгену завжди хотілося пожити у великому готельному номері, щоб відчути неймовірний простір і свободу. Саме про це згадав Клопотенко напередодні свого свята, і не довго думаючи, відправився з усіма близькими друзями в саме серце України.

Також Євген поділився коротким відео з того самого готельного номера, і наочно показав фанатам, яка була його дитяча мрія.

"Я з того номера навіть не виходив. Там хочеться народитися, прожити довге щасливе життя і померти. Весь інший світ не потрібен", - написав Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/klopotenko/
Скріншот з коментарів, instagram.com/klopotenko/

Скріншот з коментарів, instagram.com/klopotenko/
Скріншот з коментарів, instagram.com/klopotenko/

Раніше ми писали про те, що зірка "МайстерШеф" Євген Клопотенко розсекретив смак Німеччини: "Дастіш фантастиш"

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко нагодував Анатолія Анатоліча дивними делікатесами - слина "лилася рікою": "Поїв бобра, бджіл..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко запропонував організувати свято на честь борщу: "Всеукраїнський, масштабний день"