Катерина Репяхова розповіла про те, що хоче поміняти в своїй зовнішності. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

24 листопада знаменитість опублікувала відеозапис, в якому розповіла про те, що збирається в лікарню. Річ у тому, що у неї є проблеми овації, які вона захотіла виправити.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Сьогодні відбудеться те, що я відкладала дуже довго. Це пов'язано з моєю зовнішністю. Багато мені рекомендують змінити мій ніс, але у мене є в зовнішності те, що мене бентежить більше. І сьогодні нарешті у мене з цього приводу буде консультація. Це буде ближче до вечора, все я вам покажу і розповім", - зазначила вона.

Фолловери Репяхової почали активно намагатися вгадувати, що вона вирішила змінити в собі. Однак ніхто не зможу вгадати. Виявляється, дівчина звернулася до стоматолога, щоб випрямити її Кривий зуб.

Катя Репяхова, instagram.com/repyahovakate
Катя Репяхова, instagram.com/repyahovakate

Знай.uа нагадує: Віктор Павлік показав себе в молодості і насмішив Катю Репяхову: схожий на Філіпа Кіркорова

Як раніше повідомляв Знай.uа: Віктор Павлік показав, на які "жертви" готовий піти заради молоденької дружини Каті Репяхової: "налисо"

Також Знай.uа писав: Віктор Павлік покликав українців на" Маскарад " після скандалу з квартирою колишньої: Катя Репяхова дозволила.