Зараз гримить прем'єра фільму з Леді Гагою (Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта) під назвою "Дім Gucci". А багато років тому шанувальники фанатіли від серіалу "Пліткарка", де одним з головних героїв був Чак Басс, який став прототипом ідеального чоловіка для дівчат.

Ед Вествік, скріншот з відео
Ед Вествік, скріншот з відео

А ось модель Мадаліна Генея (колишня дівчина півзахисника Роми Ніколо Дзаньоло і актора Леонардо Лі Капріо) зіграла в "Дім Gucci" роль карколомної Софі Лорен. Їй це вдалося просто фантастично.

І ось, такий симбіоз краси і стилю, як Ед Вествік (Чак Басс) і Мадалена Генея (Софі Лорен) зійдуться на екрані в одній кінокартині.

Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що Ед і Мадалена зіграють у трилері Deep Fear ("Глибокий страх"). Режисер Маркус Адамс ("Октан") зніме картину за сценарієм Роберта Капеллі мл. ("Наречена поштою").

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Мадаліна Генея
Мадаліна Генея

У центрі сюжету опиняється Наомі (Генея), яка вміє професійно керувати яхтою і любить подорожувати. Вона відправляється в одиночне триденне плавання назустріч своєму хлопцеві Джексону (Вествік) і потрапляє в шторм, збиваючись з курсу. Переживши шторм, Наомі ловить сигнал лиха і вирішує допомогти. На місці аварії судна вона знаходить трьох людей, що вижили,які виявляються наркоторговцями и замість подяки змушують її пірнути за потонулим вантажем у вигляді кокаїну. В цей же час на шляху Наомі з'являються тигрові акули-людожери.

Дата виходу картини поки не озвучена, але ми сподіваємося, що зможемо побачити її якомога швидше.

Нагадаємо, що Леді Гага по-особливому помолилася і зробила сцену у фільмі "Дім Gucci" легендарною.

Раніше ми повідомляли, що актори "Дому Гуччі" затьмарили своїм вбранням навіть тиждень моди