Колись популярний дует Дантес і Олійник знову порадував шанувальників, з'явившись разом на одній сцені. Однак, все це в рамках гумористичного шоу.

Справа в тому, що 19 листопада відбувся фінал гумористичного шоу Ліга сміху, де три найсильніших команди змагалися за кубок, а також звання чемпіона сезоні. У фінал пройшли СМТ, в активному пошуку і моя провінція.

Володимир Дантес відповідав за команду під назвою в активному пошуку, і разом з ним там виступила Надя Дорофєєва і Позитив, які зіграють сцену зустрічі, через 5 років після розпаду "Время и Стекло".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Головною несподіванкою вечора стане Вадим Олійник, і це був сюрприз не тільки для глядачів, але і для колишнього колеги Володимира Дантеса.

Пост з роликом з'явився на офіційному акаунті студії "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідають про всі популярні проекти телеканалу.

"Епічне возз'єднання @vladimirdantes і @oleynikvadim, яке просто розірвало зал у фіналі Восьмого сезону @ligasmeha 💣 💣 💣" - йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях пользаваетіл почали писати, що вони про це думають:

"🔥Зал взагалі підірвали👏.цей номер і зал допомогли їм стати переможцями сезону❤️";

"Шикарний номер! Вадим, браво👏";

"👏👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏👏👏";

"🤮";

"Один не зірка, а інший ... теж".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва приміряла образ, в якому вдома не ходить навіть Дантес

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва втомилася мовчати про це, Вова Дантес нарешті почує правду

Також, Надя Дорофєєва вибрала найзухваліше весільну сукню, Дантес побачив наречену