20 листопада стало відомо про смерть народного артиста Росії Валерія Гаркаліна, який помер у московській лікарні. З початку жовтня він боровся з коронавірусом. Йому було 67 років. Про це повідомляв Знай.uа.

Гаркалін закінчив музичне училище імені Гнесіних і режисерський факультет ГІТІСу. З 1988 по 2001 рік виступав у Театрі сатири. Після був у складі трупи Московського театру імені Пушкіна.

Валерій Борисович також відомий своїми ролями у фільмах "Ширлі-Мирлі", "Ландыш серебристый" та інших картинах. А шанувальники серіалу "Моя прекрасна няня" з Анастасією Заворотнюк пам'ятають його за роллю письменника Франсуа Ляпена.

Франсуа Ляпен (Валерій Гаркалін), скріншот з відео
Франсуа Ляпен (Валерій Гаркалін), скріншот з відео

У вівторок, 23 листопада великого актора Валерія Гаркаліна проводили в останню путь в його рідному театрі ГІТІСу в Москві - рідні, студенти, колеги, друзі і подруги обливалися сльозами, пишуть росЗМІ. Так, на Скорботній церемонії журналісти побачили віру Алентову, Юлію Меньшову та Ігоря Горіна, Юлію Пересільд, Валерія Баринова, Данила Співаковського, Стаса Наміна, Клару Новікову та багатьох інших.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Біля труни сиділи невтішна доymка артиста Ніка, а поруч з нею - чоловік Павло Акімкін і актор Ігор Золотовицький.

Дуже теплі слова про покійного сказала і Віра Валентинівна Алентова, що знімалася разом з Гаркаліним в культовому фільмі "Ширлі-Мирлі".

Ольга прокоф'єва, виголошуючи жалобну промову, зазначила: "Якщо жити, як ти, є сенс всього!".

Після відспівування, зірку фільму "Ширлі-Мирлі" поховали на Міуському кладовищі в Москві поруч з дружиною Катериною Гаркаліною, яка пішла з життя 12 років тому.

Похорон Валерія Гаркаліна
Похорон Валерія Гаркаліна

Похорон Валерія Гаркаліна
Похорон Валерія Гаркаліна

Могила Валерія Гаркаліна, фото: ТАСС
Могила Валерія Гаркаліна, фото: ТАСС

Могила Валерія Гаркаліна, фото: ТАСС
Могила Валерія Гаркаліна, фото: ТАСС

Нагадаємо, що доymка онкохворої Заворотнюк розмріялася про життя без мами.

Раніше ми повідомляли, що донька Віки з "Моя прекрасна няня" розповіла, чому мама ховає її 3-річну сестру.