Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко (Юла), зворушила милими кадром чоловіка та маленького сина.
Кохана ведучого "Ранок з Україною" Юла останнім часом активно веде свій блог в Instagram, де за нею стежить понад 45 тисяч осіб. Тут піарниця ділиться різноманітними фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя.
Цього разу Юла вирішила поділитися милим фото з коханим чоловіком та маленьким сином Нілом. На фото Анатолій Анатоліч позує ніжно тримаючи у руках сина Ніла. Що цікаво, татусь та маленький син позують для фото у схожих білих футболках.

Анатолій Анатоліч з сином, фото з instagram
Анатолій Анатоліч з сином, фото з instagram

"Закохатися назавжди", - так дружина Анатолія Анатоліча підписала фото.

Користувачам мережі дуже сподобалося фото телеведучого з маленьким сином, тому вони прийнялися залишати для них компліменти.

"Милота❤️", "Обожаю Вас)))", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що в середині літа цього року Анатолій Анатоліч та його кохана дружина Юла стали багатодітними батьками. У подружжя народився син, якого вирішила назвати Нілом. Також пара виховує доньок Алісу та Лоліту.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще