Відома українська піар-менеджер, бізнесвумен, дружина популярного телеведучого «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча і мати їх спільних двох дочок і сина 4-місячного Ніла Юлія Бойко похвалилася цілою добіркою свіжих сімейних фото. На знімках видно, що сім'я не може приборкати радість появі ще одного чоловіка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Бойко в мережі Instagram.

Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram

"Сьогодні Нілу 4 місяці. І ми вранці хором: "І як же ми жили без нього раніше?"", - пише Юлія Бойко.

На свіжих знімках можна побачити, що фотографії робила, швидше за все, сама ж Юлія. Тут дві доньки, 4-місячний Ніл і сам глава сімейства Анатолій Анатоліч. Також видно, що фото оброблено в різних колірних схемах, навіть можна побачити нуарний знімок Анатолія і Ніла.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram

Віддані шанувальники діяльності Юлії, творчості Анатолія Анатоліча, друзі сім'ї та інші Передплатники встигли поставити більше тисячі лайків буквально за кілька годин. Також шанувальники почали активно коментувати знімки.

Ось, що пишуть люди під фотографією: "Нехай росте богатир здоровим і щасливим", "Я коли бачу його в ваших сторіс, сама задаюся тим же питанням: "Як же ви без нього раніше жили???". Вітаємо від всі душі! Нехай малюк росте здоровим і дуже щасливим!", "Позавчора ж буквально було 3 куди час летить то? Вітаю!!!".

Коментарі до пблікації, скріншот: Instagram
Коментарі до пблікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Євген Кот розповів, як займається "цим" на сцені: "Я такий спекотний на паркеті...".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч розкрив суть американської мрії, українцям не зрозуміти: "Весь рік чекають".

Знай.uа писав, Федишин, Анатоліч і Остапчук зізналися, як налагодили мирне життя з сусідами: "Допомагали відкопувати".