Популярний вже далеко не перший десяток років співак Філіп Кіркоров, якому до речі заборонили приїжджати в Україну, нещодавно відверто зізнався журналістам про те, як йому довелося страждати після гострого розлучення з Примадонною радянської та російської естради Аллою Борисівною. За словами артиста, він пережив шок і стрес в новорічну ніч в 2004 році.

Про це Філіп Кіркоров відверто розповів журналістам одного з російських глянців.

Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube
Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube

До слова, ці заяви вже у всю цитують численні пабліки в соціальних мережах, які фанати присвячують "Королю поп-сцени".

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сталося розлучення і здавалося, що життя зупинилося, все закінчилося. Я сидів вдома в новорічну ніч один, було відчуття повної порожнечі, пам'ятаю це дуже добре. Мені було дуже погано на душі. Сиджу і думаю: "Господи, дай сигнал, що все буде добре, дай мені якийсь знак". Бо на душі був просто випалений чорнозем. Здавалося, що життя зупинилося. Для мене це був шок, стрес, кошмар", — згадує Філіп Кіркоров.

Ситуація ускладнювалася відсутністю у Кіркорова будь-яких фінансів. Як сказав сам співак, в сейфі було "хоч шаром коти". У підсумку о п'ятій годині ранку йому зателефонувала знайома з пропозицією виступити на святі у "серйозних людей".

Філіп Кіркоров фото: Instagram
Філіп Кіркоров фото: Instagram

Кіркоров зважився назвати "астрономічно-космічний" гонорар і після того, як суму підтвердили, забрав своїх музикантів з прем'єри стрічки "Ночного дозора" в кінотеатрі і відправився виступати.

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров під ручку "вигуляв" розлучену з Елджеєм Настю Івлєєву: "Бенкет під час чуми...".

Як повідомляв Знай.uа, таємнича красуня "увірвалася в грішне життя" Валерія Меладзе поки Альбіна Джанабаєва виховує дитину.

Знай.uа писав, двох колишніх Алли Пугачової "забанили" для України: Максим Галкін поповнив "чорний" список Мінкульту слідом за Кіркоровим.