Популярна українська фітнес-тренер і ведуча на шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 580 тисяч чоловік.

25 листопада 2021 року в усьому світі відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, до чого знаменитість і виклала публікацію, щоб розповісти про всякі способи прояву жорстокості.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

За її словами, насильство проявляється в сексуальній, психологічній і фізичній формах, включаючи побиття, згвалтування, вбивства.

"Сексуальне насильство і домагання (згвалтування, насильницькі статеві акти, сексуальне насильство над дітьми, примусові шлюби, вуличні домагання, переслідування); торгівля людьми (рабство, сексуальна експлуатація); дитячі шлюби", - пише Марина Боржемська в публікації.

Тренер згодом попросила тих, хто її читає - не допускати насильства в свою сторону, а також мати силу, щоб піти.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Пройшли ті часи коли жінка терпіла, милі дівчатка, жінки, мами і дружини, ви не одні, озирніться, поруч з вами є підтримка і близькі люди", "Це дуже важливо! Знати, що ми не одні і не боятися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська порадила безкоштовний інструмент, що замінює спортзал: так худнули на "Зважені і щасливі"

Як повідомляв "Знай.ua", комплекс вправ від Марини Боржемської для красивої попи: Кардашьян і Каменських обзавідуются

Знай.ua писав, колишня Узєлкова Марина Боржемська знайшла застосування пухленьким губкам: "Буде дуже вау..."