Триває публічне з'ясування стосунків між двома учасницями колективу "НеАнгели" Вікторією Смеюхою та славою Камінською. Перша вирішила не мовчати, і розповіла шанувальникам всю правду про роботу зі славою, а та в свою чергу вирішила дати розгорнутий коментар.

Все це на YouTube-каналі Люкс ФМ, де ведучим є Слава Дьомін. Саме він і з'ясовував, хто правий, хто винен, і що ж насправді там сталося.

Не так давно Вікторія замовила торт із зображенням слави, і з'їла там її голову. Шанувальників запитали, як вона себе почуває після такого.

Слава Камінська, фото: скріншот з відео
Слава Камінська, фото: скріншот з відео

"Слава Богу нормально. Я б взагалі на це не звернула увагу, якби не почали писати. Думаю, ну навіщо. Хіба за 15 років я заслужила, ладно ніс би відгризла, взяла і цілу голову" - каже Слава Камінська.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Але відреагувала жорстко, бо було неприємно, адже стільки часу провели разом. Найімовірніше дівчина образилася на ролик, який виставила рудоволоса красуня, де одна співає, а друга просто танцює біля мікрофона.

"Я не думала, що її це зачепить. Це ж смішно, у нас реально, я стою на сцені як колода, а Віка смикається як танцюрист".

Вікторія Смеюха в своєму інтерв'ю також розповіла, що її в групі били, і виривали волосся. Слава розставила всі крапки, де відповіла на це питання докладно.

"Віка запізнилася на 40 хвилин. Я сиділа її чекала на восьмому місяці вагітності з ось таким животом. Їхати Хрін Знає Куди. Я сказала: май повагу до мого становища. Вона відповіла:А що вагітність - хвороба? Я кажу, що ще раз таке скажеш - дам в гарбуз. Вона відповість: це я тобі дам, тому що я сильніший. Ну а далі я вже не пам'ятаю, у мене штора впала" - йдеться в повідомленні.

Після припинення існування "НеАнгелів" Юрій Нікітін не дозволив співати пісні гурту Вікторії, а ось Слава на концертах може спокійно ними користуватися. Все це усна домовленість, адже вони в нормальних відносинах, і останні 10 років працювали взагалі без контракту.

"Я хабалка і с*ка по життю" - каже співачка, коли шанувальник у неї запитав, добра душа вона, або ж навпаки.

Ну, і під кінець вирішили поговорити на тему колишнього чоловіка, Едгара Камінського. Чи був у них інтим після того, як вони розлучилися.

"Це що, Едгара мама підіслала...еее, давай поговоримо про Вiку" - підсумувала Слава Камінська.

Нагадаємо, що Слава Камінська після скандалу з Вікторією Смеюхою покинула Україну

Раніше повідомлялося, що Слава Камінська ніжно притулилася до темноволосого красеня

Також, Славу Камінську "з'їла" її колишня напарниця, розгорілася велика сварка