Стало відомо про те, що в спеціальному випуску шоу "Маска", який знімуть напередодні Нового року, Ольга Полякова і Олег Винник заспівають дуетом. Сенсаційна прем'єра дуету, який багато хто так довго чекав.

Зіркові детективи грандіозного шоу "Маска" Оля Полякова та Олег Винник – безумовні хітмейкери українського шоу-бізнесу, адже їхні пісні знають усі без винятку. Спеціально для "Новорічної Маски на каналі "Україна", яка вийде в ефірі каналу "Україна" 31 грудня о 20:00, знаменитості об'єднаються і представлять запальну дуетну композицію "Довгоноге щастя".

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Не так давно співачка зізналася, що вони з Олегом Винником записали спільну пісню, і тим самим викликали величезну кількість питань серед шанувальників. Оля Полякова зазначила, що тепер у них з артистом велика любов, і вони разом робили дитину.

"Вчора ми цим займалися 6 годин поспіль. Я прийшла додому трохи весела і о 3 годині ночі. А сьогодні зустріла Олега-він був трохи втомлений", - зізнавалася кілька місяців тому Оля Полякова на знімальному майданчику гіпершоу "Маска".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Ось, вони нарешті розповіли, як все відбувалося насправді, і розкрили деякі подробиці запису. Почути її можна буде перед Новим роком, так як прем'єра відбудеться на шоу "Новорічна маска".

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Винник зазначає, що ще 3-4 роки тому Оля запитувала і пропонувала дует, але ніяк не було підходящої пісні і часу.

Олег Винник, фото: канал "Україна"
Олег Винник, фото: канал "Україна"

"Текст мені надіслав продюсер рік тому, але тоді я був настільки зайнятий, що не було часу над ним попрацювати. І ось минуло ще 9 місяців, і я запропонував Олі музичний матеріал. Ми зустрілися у мене в офісі, було дуже голосно, тому що Оля така – вона любить життя, людей, все, що робить. І все склалося, ми "народили" наш дует" - каже Олег Винник.

Нагадаємо, що Оля Полякова застерегла українок від заміжжя

Раніше повідомлялося, що Дзідзьо "увійде" в тіло Олі Полякової відразу після Нового року: це цікавіше, ніж доїдати олів'є

Також, Оля Полякова зібралася "чудити" в новорічну ніч: цього разу без Дзідзьо