Відомий український телеведучий і зірка шоу "Маска" і "Співають всі" Володимир Остапчук здивував українців несподіваним перевтіленням.

Володимир Остапчук має багато шанувальників, тому він частенько тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 530 тисяч осіб.

Володимир Остапчук, скріншот
Володимир Остапчук, скріншот

Володимир Остапчук вирішив прибрати вдома, поки його дружини Крістіни немає. Однак, артист вирішив зробити це у дудже незвичайному образі. Він перевтілився в легендарного Фреді Мерк'юрі з гурту Queen. Остапчук приміряв схожий наряд, як і носив Мерк'юрі.

Володимир Остапчук, скріншот
Володимир Остапчук, скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він надів білі штани і майку в тон, і доповнив все це яскравим жовтим піджаком. Також Остапчук не забув і про вусики, такі ж як і носив лідер гурту Queen.

На відео Остапчук потанцював з пилососом під легендарну пісню I Want To Break Free, і навіть використовував його як мікрофон. Що цікаво в кліпі до цієї пісні Фреді Мерк'юрі також використовував пилосос в декількох сценах.

Володимир Остапчук, скріншот
Володимир Остапчук, скріншот

"Як я прибираю, поки моя дружина не вдома 😂 😂 😂 якби Фредді знімав кліп зараз, це точно був би бездротовий пилосос", — зазначив Володимир Остапчук.

Нагадавши, Вова Остапчук готовий піти на багато заради зустрічей з сином від колишньої: "значить потрібно..."

Також Знай сообшал, на шоу "Маска" повторять легендарний трюк Девіда Копперфільда-Володимира Остапчука спробують розпиляти навпіл

Раніше Знай повідомляв, Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"