Відома співачка і ведуча популярного проєкту "Орел і Решка" Регіна Тодоренко похизувалася своїм розкішним нарядом.

Дружина російського виконавця Влада Топалова має багато шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежить 8.1 мільйона осіб.

Цього разу Регіна Тодоренко поділилася фото, де продемонструвала розкішну вечірню чорну сукню з блискучим низом. Зірка позувала загадково дивлячись у камеру та поклавши одну руку на талію.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

"Дуже незвичайний для мене образ, але неймовірно жіночний та інтелігентний 😍", - так Регіна Тодоренко підписала фото.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Також зірка попросила своїх шанувальників у коментарях охарактеризувати її трьома словами. До того ж деякі з них відмітили, що цей образ не до лиця Тодоренко.

"Проста вау 🔥 тобі дуже круто", "Образ красивий, але з макіяжем щось не те ..., 🤔", "Регіночка, він тебе дуже старить 😢♥️", "Старить, повнить і похмурий якийсь, особливо макіяж", "Сукня окремо, Ви окремо", "Регіна, без образ, але це не Ваше. У трьох словах: стильна холодна краса", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала найскладніші сторони материнства - заповзає додому навкарачки: "Хоч хтось підлогу помив"

Також Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане..."

Раніше Знай повідомляв, Регіна Тодоренко показала своє меню - "шведський стіл", як в" Орел і Решка": "куди це все дівається?"