Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко (Юла) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася зворушливими знімками після хрещення улюбленого сина. У тексті вона виділила кількох людей, включаючи Влада Яму, його дружину Лілію, Анатоліча і Ірину Федорцову.

Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram

"З кожною дитиною наша сім'я набуває близьких, споріднених душ. І вчора наш маленький син Ніл об'єднав три сім'ї @vladyama_official @anatoliyanatolich @ifedortsova @liliya_yama чому ми шалено раді. Дякуємо Вам, дорогі друзі, за відповідальність, що взяли на себе. Любимо😽", - пише Юла в публікації.

На першій фотографії постав Влад Яма з дитинкою на ручках і Федорцова. Дружина залишилася поза кадром. В основному тільки танцюрист зображений на фото, проте згодом там з'являється і Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram
Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram

"Надійного Ангела-хранителя манюні", "Вітаємо! Нехай росте і міцніє під Божим благословенням!", "Здоров'я вам всім❤️", "На 7 фото, тато і син схожі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юла пояснила, чому вийшла заміж за Анатоліча - на "Холостяку" такого чоловіка вкрали б відразу

Як повідомляв "Знай.ua", Юла відпустила Анатоліча бігти за кордоном - повернувся в пончо і шкарпетках: "я хочу..."

Знай.ua писав, дружина Анатолія Анатоліча Юла показала, як стати щасливою в ліжку - потрібно 4 людини: "Не вірю очам..."