Визначився перший суперник збірної України у півфіналі стикових матчів у відборі до Чемпіонату світу з футболу 2022.

Наші хлопці зіграють з Шотландією. У першій з трьох груп Україна і опинилася. Якщо наша збірна виграє, у фіналі, за шанс потрапити на головний футбольний турнір, вона буде боротися або з Уельсом, або з Австрією - дивлячись, хто з них виявиться сильнішим.

Збірна України, фото: football.com
Збірна України, фото: football.com

Далі, про що свідчить офіційна трансляція жеребкування, у другій групі розташувалася Росія, яка зіграє з Польщею, і Швеція, якій попалася Чехія. І наостанок, Італія битиметься з Північною Македонією, А Португалія з Туреччиною, щоб, у разі перемоги обох з команд, битися між собою.

Відомо, що півфінали відбудуться 24 березня 2022 року, тоді як фінальні поєдинки - через п'ять днів, 29 березня. Сам Чемпіонат світу з футболу розпочнеться 21 листопада і закінчиться 18 грудня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Збірна України, фото: football.com
Збірна України, фото: football.com

"Привіт, Катар", "Найкращий жереб який можна було уявити. Повинні виходити", "Ну, якщо судити об'єктивно, то в Італії більше потенціалу, але все може бути", "Краще бути не могло. Тепер треба показати характер", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Шевченко виведе "Дженоа" проти "Роми" Моуріньо, 21 Листопада: чи впорається український геній

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України отримала нового тренера на Чемпіонат світу 2022, Андрій Шевченко в минулому остаточно

Знай.ua писав, маленька донька Олександра Зінченка і Владика показала, що думає про гру батька: "Домашній тренер незадоволений"