Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже часто ділиться яскравими публікаціями зі своєю значною армією шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 1 мільйона чоловік.

Блогерка розмістила чергове відео для розважальної платформи TikTok. Цього разу Олена постала в привабливому образі фатальної спокусниці, на відео на ній одягнена тільки біла сорочка, що оголює пишне декольте і стрункі ніжки.

Скріншот з Instagram, Олена Філонова
Скріншот з Instagram, Олена Філонова

Примітно, що одяг майже не прикриває інтимні місця знаменитості, але її це зовсім не бентежить - Філонова розкуто танцює на камеру під пісню російської виконавиці Карини крос.

"Але ж дійсно ... в цих словах так багато сенсу! Бережіть один одного і нехай вам сонце завжди світить яскраво ❤️", - написала артистка в публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Не всі користувачі соцмережі оцінили старання Олени Філонової і відверто висловили своє невдоволення. Але, були і ті, хто оцінив фігуру телеведучої.

Скріншот з коментарів, instagram.com/efilonova/
Скріншот з коментарів, instagram.com/efilonova/

Скріншот з коментарів, instagram.com/efilonova/
Скріншот з коментарів, instagram.com/efilonova/

Нагадаємо, що Ревізор Олена Філонова вжилася в образ "Холостячки" не гірше Злати Огнєвіч - навіть троянду приготувала: "Маленький сюрприз"

Як повідомляв Знай.uа, багатодітна мати Настя Приходько згадала молодість і пішла у відрив: "Хочу веселитися"

Також портал Знай.uа писав, що "Ревізор" Олена Філонова в образі дівчини Бонда вразила розкішною фігурою: "Така худенька"