Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 26 листопада, пройшов 11 випуск "Холостячки", де виконавиця виступає в головній ролі. На проекті залишилося всього три чоловіки - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і, на подив глядачів, Роман Свечкоренко, який вирішив всі свої проблеми і вирішив повернутися, щоб продовжити боротьбу за серце Злати.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

А зараз артистка в профілі TikTok виклала відео, в якому опинилася серія знімків - до прийняття себе і після. Можна помітити, що Злата була досить закритою до певного моменту в своєму житті. Вона не носила ніяких привертають увагу нарядів.

Відео свідчить про те, що гармонія з самою собою призвела до тотального спокою приполуголой фотосесії і демонстрації свого шикарного тіла.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: Youtube
Злата Огнєвіч, скріншот: Youtube

"Судячи з поведінки на шоу, це не так", "Я кайф зловила від відео", "Судячи з поведінки, так і не прийняла", "Є за що поборотися чоловікам", "Люблю тебе таку, яка ти є", "У моїй кімнаті сиділа мама, і я дивилася це відео на немаленькій гучності", - пишуть користувачі в коментарях.

З приводу останнього висловлювання - в музиці, яка використовується в ролику, чутні стогони.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч відправила психолога Свечкоренка у фінал: улюбленець публіки Тарапата поїхав додому

Як повідомляв "Знай.ua", в "Холостячку" повернувся улюблений психолог українців Рома Свечкоренко: Злата Огнєвіч дочекалася

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч злякала українців однією трояндою в руці: "Я зроблю помилку"