Відома українська спортсменка, бронзова призерка на минулій в Токіо Олімпіаді, Дар'я Білодід зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 490 тисяч осіб.

Зараз дівчина постаралася відповісти на питання - навіщо людям потрібно красиве і здорове тіло, поділившись цілим списком причин.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

Першою причиною в списку виступає любов до свого відображення в дзеркалі. Далі слід легкість в проходженні підвищених навантажень і стресів, особиста любов до себе і симпатія з боку оточуючих, а ще впевненість на пляжі або в басейні.

"Зберегти молодість і красу, вести активний спосіб життя, бути енергійними для досягнення цілей, бути прикладом для своїх дітей, підвищити стійкість до різних захворювань, поліпшити стан шкіри, режим сну і прекрасно себе почувати", - пише Дарина в публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Дар'я Білодід, фото: Instagram
Дар'я Білодід, фото: Instagram

Але спортсменка могла і не зупинятися на цих десяти причинах - ця тема дуже важлива.

"А пивасик можна?", "Подивилася на вас і захотілося в зал бігти, бігом-бігом😍", "Мені першого пункту досить😉", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Білодід)
Коментарі, скріншот: Instagram (Білодід)

Нагадаємо, ноги від вух: Дар'я Білодід захопила засмаглим тілом, поки українці стукають зубами від холоду

Як повідомляв "Знай.ua", важко встати з дивана? А 105-річна бігунка незадоволена результатом "стометрівки" - справжня жінка-ураган

Знай.ua писав, це "Холостячка" або Олімпійська чемпіонка? Дар'я Білодід показала шикарні ніжки на тлі дубайського "Вітрила"