Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко (Юла) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч осіб.

Жінка ще в п'ятницю поділилася з публікою новиною про те, що разом з чоловіком вирішила хрестити 4-місячного синочка Ніла. Його другими батьками стали Влад Яма та Ірина Федорцова.

Юлія Бойко, фото: Instagram
Юлія Бойко, фото: Instagram

"Як ми хрестили котика😍", - пише Юлія в новій публікації.

Жінка залишила не тільки фотографію з милим янголятком, а й сюжет "Ранок з Україною". На відео був відображений урочистий момент хрещення і те, як чотиримісячна дитина прекрасно поводиться на цьому заході.

Він посміхається і поводиться абсолютно спокійно, без криків і істерик.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Бойко, скріншот: Instagram

"Вітаємо вашу сім'ю🙏❤️", "Такий малюк гарний😍🙌. Нехай ангел хранитель оберігає❤️", "Які ви всі класні❤️", "Вітаю від щирого серця🙏💖 щастя малюкові і всій вашій прекрасній родині!🌸", "Вітаємо! Нехай росте і міцніє під Божим благословенням!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча Юла знайшла синові нового "батька": "Шалено раді"

Як повідомляв "Знай.ua", Юла пояснила, чому вийшла заміж за Анатоліча - на "Холостяку" такого чоловіка вкрали б відразу

Знай.ua писав, дружина Анатолія Анатоліча Юла показала, як стати щасливою в ліжку - потрібно 4 людини: "Не вірю очам..."