Відома українська співачка і фрон-вумен групи The Hardkiss Юлія Саніна похвалилася милими кадрами з відпочинку з сім'єю.
Юлія Саніна має багато шанувальників саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб.
Нещодавно Юлія Саніна разом зі своїм чоловіком Валерієм Бебеко і сином Данилом вирушили на відпочинок до моря. Співачка вже встигла насолодитися красою і розповісти про свої враження. Вона зізналася, що це прекрасне місце і вона дуже рада насолоджуватися такою красою.

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

"Це дійсно райське містечко❤️ як же я щаслива, що ми маємо можливість насолоджуватися цією красою. Всесвіт, вдячна тобі🙏", — розповіла вона.

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

На одному з фото Юлія Саніна позувала з сином за сніданком. Вони сиділи за довгим столом один навпроти одного, насолоджуючись смачними стравами. На іншому фото Саніна позувала в морі спиною до камери, розпустивши волосся і піднявши руки вгору.

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще