Популярна співачка і акторка, дружина відомого композитора Костянтина Меладзе Віра Брежнєва, схоже, вже відійшла від шикарного відпочинку з двома красунями. Цього разу артистка порадувала свою багатомільйонну армію шанувальників візитом до Івана Урганта, в його вечірнє телевізійне шоу.

Про це стало відомо завдяки сюжету програми "Вечірній Ургант", який вже доступний в мережі YouTube.

Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube
Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube

Варто відразу зазначити, що Віра з'явилася в ефектному чорному вбранні. У своєму Instagram блондинка поділилася роликом, знятому на знімальній студії. У відео дружина Костянтина Меладзе у всій красі продемонструвала своє вбрання, продефілювавши від стіни до самої камери.

Stories Віри Брежнєва, скріншот: Instagram
Stories Віри Брежнєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Особливу увагу фанатів привернула оригінальна зона декольте її вбрання-бюстьє виділялося і підкреслювало пишні груди віри, а проріз під ним відкрила вид на стрункий живіт.

Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube
Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube

Брежнєва відправила фанатам повітряні поцілунки, близько-близько підійшла до камери і в танці потрясла округлим бюстом.

Цього разу вірячи Брежнєва почала розмову про кастинг до гурту "ВІА Гра". У свою чергу Іван Ургант знову довів, що він майстер дуже тонких натяків, заявивши: "Так, Віра, ти вмієш чекати...".

Раніше повідомляли, Анастасія Приходько та Олена Філонова опинилися в "любовному трикутнику", дійшло до сліз: "Солодка булочка".

Як повідомляв Знай.uа, зібралася "полетіти" від Меладзе? Віра Брежнєва в купальнику і з янгольскими крилами заговорила про свободу.

Знай.uа писав, Віра Брежнєва в купальнику і шубі втерла носа всім, хто зазіхнув на Меладзе: "Якби віагра була людиною, вона виглядала б так".