Sonya Kay постала перед шанувальниками в несподіваному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Племінниця легендарної Софії Ротару Софія Хлябич, відома під псевдонімом Sonya Kay, є українською співачкою, як і її мати. У тридцятирічної дівчини зібралася значна фан-база, зокрема на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram на неї підписано п'ятдесят чотири тисячі фоловерів. З ними вона ділиться подробицями і кар'єри, а також спілкується в форматі сторіз.

26 листопада дівчина опублікувала фотографію у своїй соціальній мережі. Дівчина постала в темних обтягуючих штанях, легкій шубі, а також в туфлях на високих підборах.

"🖤#сонякей#sonyakay#birthday # ukraine#top#music#love # happy # др#celebrate", - підписала вона свій пост.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

24 листопада співачка відсвяткувала своє тридцятиріччя, і судячи з хештегів, в цьому одязі вона була на вечірці на честь дня народження. Фолловери засипали Софію компліментами.

"Шикарна🔥"; "🔥🔥🔥"; "Богиня😍 😍 😍"; "Дуже красива😍"; "💫✨👌🏻😉"; "❤️❤️❤️🔥🔥🔥😍😍😍", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Настя Каменських в блискітках перетворилася на Красуню-циганку: покине Потапа заради табору.Настя Каменських показала своє розкішне вбрання для концерту.

Як повідомляв Знай.uа, "Всі розплакалися", - племінниця Ротару Sonya Kay розповіла про своє незвичайне весілля.