Катерина Осадча показала, як вона відпочиває в ОАЕ. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона чоловік, телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя і кар'єри. Фолловери лайкають і коментують кожен її пост.

27 листопада телеведуча опублікувала фотографію на пляжі в місті Абу-Дабі. Катерина Осадча зазначила, що відпочивала в Еміратах разом з Юрієм Горбуновим, однак їй не сподобалося.

"Будь-чому, що не сподобалось, треба давати другий шанс. Рік тому ми відпочивали в Еміратах і це були перші канікули з яких я поверталась з радістю. Напевно, я більше і не повернулась би в ОАЕ відпочивати, якщо б не відрядження. І ось ми в Абу-Дабі, де неймовірного кольору тепле море, красивий пляж, гостинний готель і нема будівництв. Ми працювали, але я кинула монетку, щоб повернутися зі своєю чоловічою бандою.", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Катя Осадча залишила Юрія Горбунова і синів, щоб стати героїнею "Дюни"

Як повідомляв Знай.иа, Катя Осадча "посуне" Машу Єфросиніну на "Танцях з зірками", українці в очікуванні: "нарешті..."

Також портал Знай.иа писав, що Катя Осадча в зеленому перетворилася на новорічну ялинку: Свято наближається