Автор "95 кварталу" і переможець "Холостячки" Олександр Еллерт порадував своїх шанувальників і прихильниць в соцмережі Instagram новим повідомленням.

Він розповів, що знайшов щось неймовірно дивовижне для себе.

"...колись я був шалено здивований появі 3D принтера. На твоїх очах створює що завгодно в повітрі... дивно ж... а трохи більше року тому, мою свідомість взагалі перевернули... з будь - якого біоматеріалу можна виростити діамант... вау», - поділився він.

Еллерт розповів, що познайомився з брендом, який практикує вирощування дорогоцінних каменів з біоматеріалу.

"Хлопці роблять дуже важливі речі: вирощують справжні діаманти в лабораторних умовах і створюють з ними ювелірні прикраси без шкоди для навколишнього середовища, прославляючи нашу країну на весь світ», - додав він.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За словами Еллерта, кільце, яке він тримає в руках, має для нього особливе значення.

Скрін, Instagram Еллерт
Скрін, Instagram Еллерт

"Це важливе кільце для мене, а діамант в ньому ще важливіше! Він вирощений з крапель крові! З частки себе самого! З однієї краплі тебе! Сильно звучить!", - захоплюється переможець "Холостячки".

"До чого дійшов прогрес, хтось Діаманти вирощує, а я квітка не можу виростити, все в'януть», «Знаємо ми, Саша, наскільки дорого тобі це кільце і з якого біоматеріалу воно зроблено. Нехай справжня любов завжди буде поруч", "Саша, миріться і будьте щасливі. Ви дуже хороша пара", - підтримують його шанувальники.

Олександр Еллерт, фото з Інстаграму
Олександр Еллерт, фото з Інстаграму

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина згадала важкі 90-ті після розставання з Еллертом: "світ змінився до невпізнання".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олександр Еллерт купив "холостячці" Мішиній шубу за 27 гривень: "з розміром не вгадав".

Також " Знай.ua " писав, що Елерт показав, що робить з собою заради любові" Холостячки " Мішиної: крем-паяльник.