У липні 2021 року переможниця "Холостяка" Дарія Квіткова народила сина від головного героя шоу Микити Добриніна. Хлопчика назвали Лев, а сама Даша стала все частіше ділитися моментами мамського життя.

У цих одкровеннях було багато як прекрасного, так і лякаючого... Дівчина багато плакала, їй насилу давався перший місяць в ролі мами і вона зізнавалася потім, що цей період ніби випав з її життя. Однак потім все засяяло, але ненадовго... Черговим ударом для всіх стало те, що вони з Добриніним була на межі розлучення через сварок на грунті нової ролі батьків. Слава Богу шляхом мудрості, розмов і компромісів їм вдалося вийти з цього положення і продовжити залишатися щасливою сім'єю.

Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео

28 листопада, в День Матері, Дарія вирішила поділитися своїми відчуттями з фоловерами в Instagram.

Вона опублікувала чорно-біле, естетичне фото з сином на руках. Дивно, що на цьому знімку немає Микити, звичайно...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Материнство - дивовижний досвід, кожен день я щиро вдячна Богу за те, що я-мама. Кожен день - нова пригода і не завжди передбачувана. Пам'ятаю, як минулого року, будучи вагітною, уявляла як це. Бути мамою..." - ділиться Квіткова.

Даша Квіткова, фото - Instagram
Даша Квіткова, фото - Instagram

Дівчина зазначає, що бути мамою - це бути найщасливішою людиною на землі. Незважаючи на втому, брак часу, власного простору, сну, сил і всього на світі, кожен день ти відчуваєш себе неймовірно щасливою людиною. Хтось маленький і солоденький радує своєю посмішкою, обіймає тебе крихітними ручками, пищить від задоволення, коли ти цілуєш його і шукає очима тільки тебе.

"Це навчитися приймати рішення самостійно, абстрагуючись від порад навколо. Коли тобі здається, що у тебе двоє дітей. Це скрізь (буквально🛀 ) бути в хорошій компанії. Це бути всемогутньою і робити купу справ одночасно. Це прийняти себе недосконалу: мало обдаровану і такою, яка не розбирається в якихось питаннях. Це не картати себе за те, що іноді дуже хочеться втекти. На прогулянку, манікюр, куди завгодно, хоча б на пару годин - так. Бути мамою - це працювати 24/7 на улюбленій недоплачуваній роботі"

Нагадаємо, що в мережі розповіли про обман на курсі Квіткової і Добриніна - віддають по 700 доларів ні за що.

Раніше ми повідомляли, що Дарія Квіткова задерла ногу і засвітила зайве під сукнею.