Jerry Heil показала шанувальникам фотографією з оленем. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

28 листопада українська знаменитість опублікувала фотографію з різдвяним оленем. У підписі до сенімка вона розповіла про те, що летить в США.

"Я лечу зовсім сама ... без подруг / хлопця / менеджера. Ану стоп-стоп, я лечу ж з найближчою в світі людиною, між іншим ❤️ зі своєю другою і першою половинкою, з цілою собою. Хештег #сологамія все ще актуальний👌 якщо зустріч кого-небудь в Штатах, цікаво, треба буде зізнатися йому, що я заміжня?😄", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що хрупкая Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.иа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею