Популярний український співак та актор DZIDZIO розповів, як відзначив свій День народження. Виконавець поділився, як його мама зробила йому сюрприз, раптово прилетівши з Португалії. Які подарунки привезла мати DZIDZIO з Португалії, дізнавалася телеведуча Катя Осадча у програмі «Світське життя».

Осадча привітала співака із Днем народження та запитала, як часто йому випадає святкувати на сцені.

«Майже кожного року я був на сцені, а тоді святкував. Цього року сцена затягується, бо дві прем’єри – із Олександром Пономарьовим і з Олею Поляковою», - похвалився артист.

«Твоя мама зробила тобі сюрприз, прилетівши з Португалії. Як її зустрів і що вона подарувала тобі?», - запитала ведуча.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Зустрів з квітами, передавала привіти, запрошувала тебе у гості до Португалії. Привезла все з собою: зранку встаю – два торти. Їсти – борщ, котлети, відбивна. Тільки приїхав з роботи – відкривається шафа духовки, а там риба по португальськи», - відповів актор із палаючими очима.

Дзідзьо з мамою, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо з мамою, instagram.com/dzidzio

Співак також розповів, як мама реагує на те, що відбувається в його житті.

«Всі наші розмови починаються з того, що «тобі пора мати дитину». І я завжди їх відкладав, ті розмови. Тепер вона приїхала, і хоче поговорити зі мною сам на сам, очі в очі, як син з мамою. Така розмова попереду. Мама переживає про свою дитину», - додав DZIDZIO.

Раніше ми писали про те, що Ольга Полякова зустрілася з Машею Єфросиніною на "Танці з зірками": "Цицьки взагалі"

Нагадаємо, що Оля Полякова на шоу "Маска" зустріла посланця небес в образі порося і мало не знепритомніла: "Краще в пекло"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо вперше заговорив про розлучення і зради колишній дружині Slavia: "Це правильне рішення"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова зраділа першому разу і зняла на камеру: такою щасливою її давно не бачили