Відома українська спортсменка і тренер шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська розповіла про таку страву як вівсянка. Чи дійсно це так корисно, як всі говорять.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників різними порадами, які стосуються як харчування, так і тренувань.

Цього разу дівчина розповіла про те, чи потрібно додавати в раціон вівсяну кашу.

Як виявилося, не будь-яка вівсянка може бути корисна. Для правильного харчування потрібно брати лише цільнозернову крупу, або ее пластівці грубого помелу, які зварені на воді.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Всі швидкорозчинні аналоги вівсянки, як правило, містять велику кількість цукру, добавок і підсилювачів смаку, шкідливих для організму.

Вівсянка / фото: Pixabay
Вівсянка / фото: Pixabay

Також, багато хто думає про те, що будь-яка каша корисна, і може допомогти вам скинути вагу. Це не зовсім так. Справа в тому, що не скрізь пишеться про те, що крупа обов'язково повинна бути грубого помелу, варитися на воді, а не на молоці і без додавання вершків, а також виключати цукор і його замінники.

У раціон даний продукт рекомендується додавати лише тоді, коли у вас за планом тренування.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

До слова, це далеко не найкращий варіант для сніданку, адже в вівсянці вкрай мало білка, який дуже потрібен організму після пробудження.

Тому кашу краще їсти або на другий сніданок, або поєднувати з білковими стравами — омлетами, сирниками, сиром або скибочкою сиру.

Вівсянка, фото: Новий канал
Вівсянка, фото: Новий канал

Не додавайте туди цукор, краще вже замінники у вигляді фруктів або сухофруктів, які додадуть смак і не будуть шкодити вашому організму.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

У фруктах також багато вітамінів, корисні властивості яких зникають при обробці.

Нагадаємо, що Марина Боржемська порадила безкоштовний інструмент, що замінює спортзал

Раніше повідомлялося, що бМарина Боржемська згадала про сексуальні домагання

Також, колишня Узєлкова Марина Боржемська знайшла застосування пухленьким губкам