Відомий український виконавець Віталій Козловський частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 77 тисяч осіб.

Зовсім недавно співак давав 40-хвилинне інтерв'ю в ході телепередачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна". Він говорив про різні речі, які цікавлять громадян, включаючи стан після смерті батька, інформацію про особисте життя та інше. А зараз красень опинився на знімальному майданчику в стриманому класичному костюмі.

Віталій Козловський, скріншот: Youtube
Віталій Козловський, скріншот: Youtube

На ньому можна помітити штани, білу сорочку, жилет і піджак. Ноги розставлені, але на додаток образу відсутня метелик або краватка. Зате можна помітити квітку в нагрудній кишені, завдяки якому Козловського можна назвати "Холостяком", як в романтичному шоу на СТБ.

"❤️🌹квітуче серце*•, - пише артист у публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Козловський, фото: Instagram
Козловський, фото: Instagram

"Дуже чекаємо новеньку пісню!💞", "Рідний. І не тільки квітуче серце, а й душа", "Коли ж пісня з'явиться?", "Таке рідкісне фото з посмішкою", "Я дуже скучила за тобою і коли прийдеш до нас", "Віталік, це ти де?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський після смерті Папи відверто відповів, чи гей він: "Я його так притиснув до стіни..."

Знай.ua писав, Оля Цибульська заговорила про серйозну сімейну проблему: "Дуже ревнива"