Українська співачка Анастасія Приходько частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця розповіла про нав'язливу думку, приследующей її з самого ранку після пробудження. Роздум привело її до того, що їй зовсім не важливо, яка професія буде обрана її дітьми, скільки вони будуть заробляти і чи будуть оточені якимись брендовими речами.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Найголовніше, - щоб кожен з них виріс людиною. Ось за це у мене серце прям щемить! Благородство душі, чуйність, чуйність, співчуття і любов! Це головне, що має бути всередині людини. Зараз це мало, і так важливо, щоб вогонь доброти завжди горів у кожній дитині❤️", - пише Анастасія Приходько в публікації.

Після цього артистка запитує у аудиторії, чи кожна мама про це переживає. А на знімках вона постала з Гордієм, який цілує її і обіймає під час фотосесії.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Дуже😍", "Ага, я згодна на 100%", "Повністю згодна🙌", "Приємно дивитися🔥", "Який чудовий пост", "А я завжди переживаю, що прищеплюю дитині правильні цінності, що таке добре, що таке погано. А потім він потрапляє в неідеальний світ, де всі ці цінності змащуються або взагалі нівелюються", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько і Олена Філонова опинилися в "любовному трикутнику", дійшло до сліз: "Солодка булочка"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасію Приходька змусили зізнатися у своїх слабких сторонах: "Важкий характер, мене дратує..."

Знай.ua писав, Анастасія Приходько описала основні мінуси в житті жінки після 30-ти: "Покрутять біля скроні"