Позитив взяв участь у фотосесії на честь притулку домашніх тварин. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український артист і учасник групи Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, частенько радує шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 610 тисяч чоловік.

29 листопада Позитив опублікував фотографією з кішкою чорного кольору. Таким чином він вирішив допомогти притулку домашніх тварин.

"Ми з Леєю нещодавно взяли участь у класній благодійній фотосесії від проекту @adopt_ua" Будь в тренді! Не купуй - пріюті!"",- повідомив Олексій Завгородній.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також відомий український співак зазначив, що фото вийде у благодійному календарі.

"Наше фото з'явиться в благодійному календарі, який вийде зовсім скоро. Придбавши його, ви зможете допомогти чотирилапим бездомним стати домашніми і щасливими", - повідомив він.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.