Надія Дорофєєва розповіла про те, що чекає новий сезон "Голос країни". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів осіб, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

29 листопада Надя Дорофєєва опублікувала пост і повідомила, що чекає шоу "Голо країни". Також вона зазначила, що минулий сезон їй на все життя.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"11-ий запам'ятається мені назавжди, бо учасник моєї команди Сергій Лазановський @s. lazanovskyi_ridnyi став переможцем ❤️. За цей рік, що став і моїм першим сольним роком, я ще більше відкрила себе новому, тому і від сезону чекаю нових вражень. Буду рада бачити у своїй команді сміливих, яскравих і зухвалих артистів, новаторів, хлопців, які хочуть змінювати світ на краще", - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що тендітна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею