У мережі розповіли історію найгучніших розлучень серед знаменитих пар в 2021 році. Чий шлюб не витримав і пішов на дно.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Життя відомих людей"на телеканалі 1+1.

Природно, не можна не виділити пару Дзідзьо і Slavia. Поки кар'єра чоловіка і жінки почала стрімко розвиватися, то особисте життя летіло на дно. Вони прийняли рішення розлучитися через близько 20 років відносин.

Якщо чоловік не дуже любить про це говорити, то Slavia дала величезну кількість інтерв'ю.

Дзідзьо, фото: Instagram
Дзідзьо, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Робота рятує і Ірину Білик, яка цього року вирішила розлучитися. Вони були разом вісім років, і за цей час народили сина.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

"Я завжди на тому етапі розлучаюся, коли ми залишаємося друзями" - розповідає жінка, і це абсолютна правда. І Юрій Нікітін, і Дмитро Коляденко, і Дікусар. З усіма вона Зараз в прекрасних відносинах і дружить.

Олексій Завгородній, який відомий як Позитив, також дізнався в 2021 році таке слово як розлучення, і з дружиною Ганною розлучилися вони досить тихо, без скандалу і зайвого галасу.

Позитив і Анна Андрійчук, фото: L Officiel
Позитив і Анна Андрійчук, фото: L Officiel

Вони були разом ще зі школи, але, потім зрозуміли, що це ні до чого не призводить. Аня зазначила, що всьому виною стала робота чоловіка, а вона хотіла вже завести сім'ю.

Андре Тан і його дружина Аліна прийняли рішення розлучитися також в 2021. Вони не зійшлися в думках на ведення бізнесу жінки, почали багато сваритися, ось все це і призвело до розлучення. Також, у них різні підходи до виховання дочки.

Андре Тан, скріншот з відео
Андре Тан, скріншот з відео

Андрій Хливнюк з "Бумбокс". Про розлучення чоловіка стало відомо не так давно, хоча чутки ходили досить довго. Після цього з'явилися нові подробиці про особисте життя артиста. Наталія Гоцій, модель вирішила розповісти про стосунки з чоловіком, які раптово закінчилися. Але, відразу зазначила вона, що це почалося вже після розлучення.

Наталія Гоцій та Андрій Хливнюк, фото: Instagram
Наталія Гоцій та Андрій Хливнюк, фото: Instagram

Нагадаємо, що розведеного Дзідзьо приїхала втішити мама-терміново вимагає онуків: вже наварила борщів і насмажила котлет, немає тільки невістки

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук після розлучення оцінив Еліну Світоліну

Також, Оля Полякова зраділа першому разу і зняла на камеру: такою щасливою її давно не бачили