Дружина відомого українського коміка Юрія Ткача, Вікторія показала миле фото з чоловіком. Чоловік продовжив дуріти, і вони так і не змогли вибрати нормальний знімок.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина ділиться сімейними кадрами з чоловіком і дочкою, а також ділиться різними розповідями про своє життя.

На кадрі Вікторія посміхається, а ось комік зробив кумедний вираз обличчя, і розвів очі в різні боки.

Цього разу дівчина розповіла історію знайомства з цим харизматичним чоловіком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Було це більше 20 років тому, і Вікторія була в шоці від того, як швидко летить час.

Її батьки в той час бажали все можливе для того, щоб її дитинство було яскравим і насиченим, і не стикалося ніяким чином з вуличним життям. У навчання Вікторія була занурена максимально. Школа, Англійська, гурток, Тани і так далі.

"Наш колектив "Капель", знаходився в Будинку "піонерів"! А в сусідньому залі тренувався колектив» Сюрприз", керівником якого , була Ірина Миколаївна ТКАЧ ..)) Так, так.. Мама Юри))) наші два колективи всюди були разом.. Якісь міські концерти, танцювальні конкурси, табори ..!!! Ми ділили роздягальні, Вішалки все в тих же роздягальнях 🤪, автобуси, поїзди... " - почала дівчина.

В іншому колективі було всього 3-4 хлопчика, серед яких і був Юра. У них різниця у віці 8 років, і танцював Юра до 16 років приблизно.

"Нагадаю, різниця в 8 років таки дає про себе знати..🤣 🤣 🤣 Юра танцював років до 16 приблизно..)) Тобто весь цей час, ми ходили одними і тими ж коридорами, танцювали в сусідніх залаз, разом їздили в поїздки, ділили одну сцену і навіть не підозрювали, що коли то будемо чоловіком і дружиною..🤭 🥰 ❤ ️ "- підсумувала жінка першу частину.

Продовжити вона пообіцяла вже найближчим часом, коли велика частина шанувальників прочитає це.

Нагадаємо, що маленькій доньці Юрія Ткача купили піаніно, у мами вже "здають нерви"

Раніше повідомлялося, що жеЮрій Ткач жорстко виховує маленьку доньку

Також, Юрію Ткачу з "Квартал 95" зізналася в коханні молоденька красуня