15 років тому, в далекому 2006 році на екрани вийшов серіал, який став справжнім хітом - "Кадетство". Як виглядають зараз зірки з суворовського училища.

Кадр із серіалу "Кадетство", скріншот: YouTube
Кадр із серіалу "Кадетство", скріншот: YouTube

Ось, наприклад, Олександр Головін, який зіграв Максима Макарова. Веселі і позитивний хлопець із забезпеченої сім'ї, за яким спостерігали всі Школярки. Почав зніматися в серіалі він вже зіркою, так як свою кар'єру почав у віці десяти років.

Зараз чоловікові 32 роки, і він продовжує бути затребуваним актором, навіть через 15 років. Його можна побачити у величезній кількість картин. У соціальній мережі Instagram він ділиться кадрами зі знімальних майданчиків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У 2019 році потрапив у скандал, так як стало відомо про народження позашлюбної дочки від гримера Світлани. Сам Олександр відмовляється від дитини, і каже, що це не може бути його дочка. ДНК-експертиза підтвердила, що це його ребенко.

Аристарх Венес зіграв Іллю Сухомлина, і після даного серіалу його кар'єра пішла вгору. Його почали постійно запрошувати в успішні проекти, і чоловік закінчив ВДІК.

Через 15 років він продовжує грати в різних картинах, і до слова, спілкується з більшістю колег по серіалу.

Незважаючи на велику кількість прихильниць він неодноразово зазначав, що у нього досить складний характер, з яким неможливо ужитися.

"Це не виражається в моїх гулянках, це взагалі не про це. Це про те, що зі мною важкувато. У мене немає нікого, батьки не молодіють, вони хочуть онуків і, сказати чесно, я теж хочу дітей, просто поки цього немає" - розповідав чоловік в одному з інтерв'ю.

Борис Корчевников зіграв 15-річного Іллю Синіцина. На момент зйомок йому було 24 роки, і було досить складно грати підлітка будучи вже зрілим чоловіком. За освітою він журналіст, але починати кар'єру вирішив з кінематографа.

На даний момент 39-річний Корчевников-член Академії російського телебачення, член Громадської палати Російської Федерації, генеральний директор православного телеканалу" Спас", а також ведучий в популярному ток-шоу.

Артур Сопельник у ролі Олександра Трофімова. Його обличчя досить відомо глядачам, так як крім «Кадетства» його можна зустріти у всіх найпопулярніших проектах, включаючи "Ранетки", "Фізрук", і так далі.

У соціальних мережах він публікує величезну кількість знімків. Артур займається дайвінгом, сноубордом, і так далі. Перебуває зараз у відносинах з художницею по гриму, але пропозицію він їй так і не зробив.

Павло Бессонов у ролі Степана Перепечко. Один з найяскравіших персонажів в серіалі, однак, після даної картини Акторська кар'єра не пішла. Він грав ще в декількох серіалах епізодичні ролі, але на цьому і закінчилося.

У 2013 році одружився, але, вже через два роки вони розійшлися. Це розірвання відносин він досить складно переживав, сильно схуд, і у нього навіть була діагностована анорексія.

Кирило Ємельянов в ролик Олексія Сирнікова. Йому дістався образ головного антагоніста, і після "Кадетства" кар'єра пішла вгору. Він взяв участь у величезній кількості картин, і продовжує зніматися навіть через 15 років.

У артиста також були помічені позашлюбні діти. Син Марк народився після його розставання з черговою подругою Христиною Дехант. Ємельянов фінансово підтримував сина, але 10 років по тому на ток-шоу "насправді" він дізнався, що хлопчик був йому не рідний.

Нагадаємо, що "Етикетка" Олена Захарова з "Кадетства" осквернила професію вчителя голим тілом

Раніше повідомлялося, що Женя Огурцова з "Ранеток" поскаржилася на домагання продюсерів

Знай.ua писав, зірка "кадетів" розлучається з чоловіком після дев'яти років шлюбу