Відома українська співачка вирішила розповісти про розрив ділових відносин з Костянтином Меладзе. Після цього вона зіткнулася з серйозними проблемами, серед яких депресія.

Про це вона розповіла в одному зі своїх останніх інтерв'ю, де у неї запитали про співпрацю з композитором і продюсером Костянтином Меладзе. Діана Іваницька зіткнулася з депресією.

Прославилася дівчина завдяки участі в шоу "Х-Фактор" і телепроекту "Хочу в ВІА Гру". Там чоловік помітив юний талант, і запросив її в колектив "Динама", де її партнеркою стала Марія Гончарук.

Діана Іваницька сподівалася, що це новий етап в її житті, і незабаром вона підкорить шоу-бізнес. Однак наставник не побачив у ній творчого потенціалу. Для артистки це було серйозним ударом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Нас зібрали і оголосили, що відпускають у вільне плавання. Може, далі і говорили якісь причини, але після самої новини я була в такому шоці і прострації і, можливо, вже нічого не чула. Для мене це була не просто робота, а ціле життя. Маша для мене відкрилася з іншого боку. Сьогодні я дуже рада, що вона більше не присутня в моєму житті. І, думаю, це взаємно", - зізналася Діана.

Вона підкреслює, що минуле відпускати не хоче, адже пережила серйозну психологічну кризу, але до психолога так і не звернулася. Поруч з нею був коханий і сім'я, які в усьому її підтримували.

З кінця 2019 року у неї з'явилася депресія, яка тривала близько двох років, і це було вкрай важко.

"Були різні етапи: від повного відходу в відрив до анорексії. Після розпаду групи я буквально різала собі руки... Зараз вже два роки не займаюся таким. А якщо у когось теж є таке, то краще звернутися до професіонала за допомогою",-розговорилася співачка.

Продовжувати співпрацю з Меладзе вона хотіла, але, це було не обопільно, і в підсумку вони розійшлися.

Нагадаємо, що Валерій Меладзе розповів про шлюб з Альбіною Джанабаєвою і "приставання" Кіркорова

Раніше повідомлялося, що Віра Брежнєва "злила" Валерія Меладзе, заради якого жінка втекла в ліс: закрийте очі Джанабаєвої

Також, Валерій Меладзе випадково розповів, що брат Костянтин не живе з Вірою Брежнєвою: тільки дарує подарунки