Популярний український блогер-мільйонник Олександр Заліско, який 27 листопада в День пам'яті жертв голодоморів влаштував у Львові гучну БДСМ-вечірку на честь свого дня народження, записав офіційне відеозвернення з вибаченнями і дав нові коментарі щодо скандалу.

Нагадаємо, що 27 листопада Олександр Заліско гучно відсвяткував свій день народження в Будинку вчителя у Львові, а вів захід відомий ведучий Володимир Остапчук. Галас піднявся через неповажне ставлення блогера до Львівської громадськості, якій не сподобалося, що захід проходив в офіційний день скорботи.

На закиди Заліско відповідав, що "не обирав день, коли йому народжуватися" і що він святкуватиме "як хоче". Після цього він продовжив викладати відео зі свята в своїх сторіс, що і спровокувало ще більшу хвилю негативу.

Тепер же, після нескінченного потоку хейта і засудження з боку близьких людей, блогер раптом усвідомив свою помилку. Олександр Заліско публічно вибачився перед тими, кого могли зачепити його дії в той день. Також він детально розповів про наслідки вечірки. За словами блогера, від нього відмовилися всі рекламодавці і закрили з ним важливі проекти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"За дві доби мене позбавили практично всіх джерел доходів. Найбільші національні бренди розірвали угоди зі мною і відмовилися від подальшої співпраці. Удар це для мене? Величезний!" - сказав блогер.

Заліско зізнався, що ним також розчаровані батьки, його мама не перестає плакати вже другий день. Але, як заявив блогер, він готовий понести всю відповідальність за свої дії і визнати свої помилки.

"Ну затупив, визнаю. Але як доросла, свідома людина, я повинен визнавати помилки і відповідати за вчинки. Я готовий це робити і приймаю наслідки своїх дій", - запевняє блогер фанатів.

У Telegram-каналі "Культурна пральня" також відреагували на вибачення Олександра Заліско.

"Ой, що бабло життєдайне робить 🤣 Блогер Заліско зачитав з листочка спіч на 5 хвилин про тусу у день пам'яті жертв Голодомору", - написали в публікації.

Нагадаємо, що Вова Остапчук розкаявся за "голодну тусу" з блогерами в день пам'яті, повірили не всі: "Притиснули"

Як повідомляв Знай.uа, блогерша Саша Пустовіт виправдала гучне святкування в День пам'яті шаленим темпом життя: "Я забула"

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров зізнався, чого ніколи не допустить у відносинах з Мариною: "Ми проти"