Відома українська блогерка Даша Квіткова, яка цього літа стала вперше мамою, розповіла, як змінилися стосунки з Микитою Добриніним після появи їхнього сина.
Переможниця романтичного шоу "Холостяк" Даша Квіткова має багато шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.
Цього разу блогерка вирішила поділитися романтичним кадром зі своїм коханим чоловіком Микитою Добриніним, де вони позували притулившись один до одного, мило дивлячись один на одного.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Давно в профілі не було просто нас. Удвох. За ці чотири місяці наші відносини вийшли на абсолютно новий рівень. Ми вчимося. Працювати. Слухаємо один одного і дуже стараємося", - розповіла Даша Квіткова.

Даша Квіткова зізналася, що з появою сина Льва життя сильно змінилося. Адже для кожної пари появи дитини сильне випробування, яке можуть подолати далеко не всі.

" Ми любимо. Любимо один одного і нашу сім'ю. Поява діток в сім'ї - це неймовірна перевірка відносин і любові. Дуже щасливі, що ми проходимо цей шлях разом, приймаючи дорослі і усвідомлені рішення. Щасливі, що ми є один у одного🤍, а коли ми разом — нам море по коліно і гори по плече", — підсумувала вона.

Нагадавши, Даша Квіткова показала обличчя сина від Добриніна, малюка не впізнати: "був схожий на Микиту, а зараз..."

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще
Раніше Знай повідомляв, Даша Квіткова з " Холостяка "зізналася, що хоче втекти від сина, але бере його в душ:"Недоплачувана робота"