Камалія показала, як готується до Нового року. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Камалія одна з найбільш популярних українських виконавиць, яка також за сумісництвом є актрисою і моделлю. Вона часто радує українців різноманітними новинами, фотографіями в соціальних мережах. Зокрема в Instagram за її життям стежить більше 221 тисячі осіб.

30 Листопада Камалія опублікувала фотографію поруч з ялинковими прикрасами в різнобарвній піжамі. Співачка тримає в руках телефон і посміхається в камеру.

"Cьогодні офіційно останній день осені. Попереду 3 офіційних місяці зими. Графік роботи передбачає роботу в перші 20 днів грудня без вихідних, а потім 20 днів в повні святкові дні без будь-якого робочого дня. Хотілося б, щоб випало багато снігу, але Бог його знає ...? Що щодо ваших планів на найближчі 40 днів?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Більшість з них позитивно оцінили ряд знімків.

" Спокійно народити маленьку здорову людинку";"Клас, так по домашньому❤️❤️❤️"; "природна, красива, приємна, Супер😍"; "Далекосяжних планів поки немає, але ваш мені дуже до душі! 🌬️❄️❄️❄️Так буде сніг!",- зазначають вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки. Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.