Відома українська акторка і учасниця першого сезону "Холостячка", Ксенія Мішина прийшла на шоу до Олексія Дурнєва. Вони разом не тільки скуштували веганські страви, а й поговорили про особисте.

Наприклад, заговорили про проект "Холостячка", в якому дівчина брала участь в минулому році, і після якого перебувала близько року в романтичних відносинах з Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

Запитати Олексій Дурнєв вирішив про подарунки, чи дарували їй чоловіки під час проекту щось гідне. Ксенія зазначила, що безумовно дарували, однак, зараз, у другому сезоні подарунки дорожчі і яскраві, чоловіки вже знають, як дивувати жінок.

"До речі на другій "Холостячці" подарунки дарують відмінні. Ну, хлопчики вже розуміють, що потрібно робити, а мої були першопрохідцями. Ну, там золото, якісь діамантики вже дарували, класні подарунки. Там взагалі чоловіки підготовлені, на вертольотах прилітають, ось такі величезні букети квітів дарують" - розповіла Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

Трохи пізніше дівчина зізналася, що Міша Романова була однією з претенденток на головну роль у другій "Холостячці". Якщо на перший сезон була тільки Ксенія Мішина спочатку, і ніякого кастингу не проводилося, то в другому сезоні була боротьба за це місце.

"Я тобі серйозно кажу, "Холостячка" почалася з мене, а на другу вже кастинг проводили. Не знаю навіщо я це кажу, просто я думала на мені це все закінчиться" - жартує акторка.

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

Потім дівчина запитала у Олексія Дурнєва, чому він не пішов на проект, і можливо він став би переможцем.

Нагадаємо, що Олександр Еллерт розірвав всі відносини з Ксенією Мішиной, крапка поставлена

Раніше повідомлялося, що втвергнутий Ксенією Мішиною Олександр Еллерт заплатив кров'ю за кільце з діамантом

Також, Олександр Еллерт купив "Холостячці" Мішиній шубу за 27 гривень