Відома українська фітнес-тренер, А також зірковий наставник на шоу "Зважені та щасливі", Аніта Луценко підказала своїм шанувальникам, яких у неї більше мільйона в соцмережі Instagram, що можна запхати в морозильну камеру на майбутнє.

"Заморозка - це порятунок на сьогоднішній день, думаю, для багатьох! Я просто обожнюю, коли в морозилці є все, щоб приготувати моментально їжу», - поділилася вона.

Луценко також додала цілий список того, що, бо її думку, можна зберігати вже замороженим для приготування швидкого обіду.

"Що я морожу: сир Фета, хліб, завжди є сирники, вафлі про всяк випадок, соус песто,

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

соус томатний порційно, бульйон, горошок покупної морожений (його тільки водою заливаю і їмо), брокколі покупна морожена (1-3 хв відварити) вишні, котлетки і кульки з індички, риба, креветки. Шокова заморозка дозволяє зберігати всі вітаміни і мінерали і це дуже зручно і не шкідливо. Ви морозите? Що найчастіше?",- поцікавилася вона.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

"Добрий день, Аніта! Хочу подякувати Вам за те, що створили книгу про корисні і смачні страви, а головне все швидко. Готую з вашою книгою - для мене це новий рівень умінь!!"«"Морожу тільки ягоди в сезон. Аніта, А навіщо морозити хліб?"«"Морожу ягоди з маминої дачі. А також мені подобається морозити різану і підсушену петрушку!!!! Для супчика саме те!",- підказують її читачі.

Нагадаємо, що Аніті Луценко впарили тухлятину замість елітної риби

Раніше повідомлялося, що ґатунокренер "Зважені та щасливі" Аніта Луценко "виручила" українців, які замоталися на роботі

Також, Аніта Луценко розкрила всі корисні властивості брокколі, міф розвіяний