Донька відомої української актриси Ольги Сумської, Тоня Паперна запустила на youtube власну програму, яка називається "Ой матусі". Гостем першої програми Тоні Паперної стала її мама.
Тоня Паперна вирішила здивувати свою маму Ольгу Сумську тому відразу ж приготувала для неї подарунок. Дівчина зізналася, що догодити народній артистці не так вже й просто, потрібно потрудитися, щоб знайти те, що дійсно прийдеться їй до душі.

Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот
Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот

"Я підготувалася. Попереду Новий Рік. Дорогі друзі, мамі щоб ви розуміли... Якщо ви знаєте, хто такий лев - ви мене розумієте. Левам дуже складно знайти подарунок, який його дійсно задовольнить. Я знаю, що мама дуже любить парфуми і я вибрала хіт сезону. Прошу, відкривайте і нанесіть, будь ласка відразу на себе", - розповіла Тоня.

Поки Ольга Сумська відкривала подарунок від дочки, та чекала затамувавши подих. Адже, Тоня намагалася догодити мамі.

Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот
Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот

"Мама може з посмішкою прийняти подарунок, і сказати "спасибі, так приємно". Але через дві години вимовлятися свята фраза. Віталій Миколайович щороку страждає від цього. Говоритися: "Ходімо здамо це. Ходімо поміняємо". Тому зараз мандраж присутній в тілі, тому що якщо їй не сподобається, то я не знаю, що буду робити", — розповіла вона.

Однак, по всій видимості, подарунок Ользі Сумській все таки сподобався, і вона відразу ж нанесла його на себе.

"Міняти ми не будемо, дівчинка моя. Це просто божественний аромат", - зазначила Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з малятком на руках згадала дитинство: "добра традиція"