Молода дружина відомого виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про перші досягнення свого сина Мішеньки.

Катя Репяхова активно веде свій блог в соцмережі Instagram, де за нею стежить 160 тисяч чоловік. Тут молода дружина Павліка ділиться новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого життя.
На цей раз Катя Репяхова вирішила поділитися милим сімейним фото. На ньому Катя і Народний артист позують ніжно притулившись один до одного і тримаючи маленького сина. Сьогодні йому виповнилося 5,5 місяця.
Молода матуся зізналася, що її син справжній "богатир", адже на останньому візиті до лікаря важив більше восьми з половиною кілограмів.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової


"На останньому візиті педіатра ( 5 днів тому) Мішенька важив - 8,530 кг, а зріст 71 см.Міша вже спробував яблучко і банан😍 🥰", - розповіла репяхова.

Також блогерка зізналася, що вже не може дочекатися, коли вони всі разом зустрінуть Новий рік, адже цього року їх буде на одного більше.

"Чекаємо наші перші півроку і Новий Рік🎅 🏼", — підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Віктор Павлік і Катя Репяхова показали дорослі справи свого сина: "коли ти встиг?"

Раніше Знай писав, що Віктор Павлік втомився від "наїздів" колишньої на Репяхову і віддав їй нажите майно: "я пішов і хотів цього"

Також Знай повідомляв, Катерина Репяхова хоче змінити зовнішність заради Віктора Павлика: відкладала дуже довго. Жінка зважилася на складну косметичну процедуру