Чоловік Анни Сєдокової опублікував фотографію зі своєю дочкою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Росії, здобула популярність в далекому 2000 році, коли почала вести ранкове шоу "Підйом". У СНД вона отримала популярність, будучи учасниці ї групи"ВІА Гра".

Як відомо, жінка три рази виходила заміж: в 2004-2006 роках за білоруського футболіста Валентина Белькевича, в 2011-2013 роках за Максима Чернявського і з 2020 року вона стала дружиною латвійського баскетболіста клубу "Хімки" Яніса Тімми.

З другим чоловіком Максимом Чернявським вони судилися за дочку Моніку. В результаті дівчинка залишилася жити з батьком в Каліфорнії. Її третій чоловік Яніс Тіма опублікував спільне фото з дочкою Седоковою і самою жінкою, ймовірно зроблене під час візиту до дочки. Сама Анна Седокова і її екс-чоловік Макім Чернявський не мають права опублікувати спільні знімки з дівчинкою.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" у нас досі немає фотографії, на якій ми всі разом, і навіть ця фотографія - ще не все. Це найближче, що ми маємо. Кожен раз на іншому кінці світу когось не вистачає. Але я хочу сказати, що ви, @annasedokova, одна з кращих. Ваша пристрасть і воля показати і дати дітям краще життя Неймовірні. Завжди залишайся такою, тому що я впевнений, що все ще попереду", - повідомив Яніс Тіма.

Нагадаємо, "Така лапочка без операцій": як виглядали Світлана Лобода і Анна Седокова до і після пластики

Як повідомляв Знай.ІА, Світлана Лобода презентувала пісню українською мовою після повернення на батьківщину: "Уперше"

Знай.ІА писав, Світлана Лобода вперше розповіла про свого обранця, дітей і будинку на березі море