Учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук стала блогеркою, і цього разу вона знову відповіла на запитання шанувальників, серед яких були досить неоднозначні. Як жінка ставиться до відносин з одруженими.

Про це стало відомо завдяки stories в соціальній мережі Instagram, і там дівчина регулярно дає шанувальникам поради стосовно відносин, і робить це у своєрідній, гумористичній формі. Сталося так і цього разу.

Прихильниця поставила питання Анастасії Покрищук стосовно відносин з одруженим чоловіком.

"У багатого коханця є ще коханка, печаль" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Реакція жінки була досить різкою, так як вона затятий противник відносин з одруженими, адже це ніколи не закінчувалося позитивно, і якщо зраджує з вами, то змінить і вам. У даній ситуації так і сталося.

"Мені здається, що найсумніше те, що у нього є дружина бл**ь, і треба бути такою дурепою, щоб думати, що бл**ь я у нього одна єдина коханка. Та ні, він буде ї**ть все підряд, тому що він такий, гон**н. А ти ще гірше, у тебе взагалі совісті немає, Ти ж знає, що у нього є дружина" - відповіла дівчина у себе в Instagram.

Варто відзначити, що це вже не перший раз коли Анастасія Покрищук висловлюється проти відносин з одруженими, адже від цього немає ніякого сенсу. В один момент все одно все розкриється, і може закінчитися вкрай неблагополучно для всіх.

Нагадаємо, що перероблена пацанка Настя Покрищук показала, що у неї спільного зі Світланою Лободою

Раніше повідомлялося, що перероблена пацанка Анастасія Покрищук показала себе без макіяжу і фільтрів

Також, перероблена пацанка Покрищук задовольнила свої дикі фантазії незвичайним способом