На особистій сторінці в «ТікТок» відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

Цього разу сама перероблена з Пацанок вирішила станцювати на вулиці перед переляканою жінкою пенсійного віку. Та залишилася, м'яко кажучи, в шоковому стані після такого видовища.

Жінку можна зрозуміти - у Покрищук аномально величезні вилиці, накачані силіконом губи і яскраво-рожеве волосся. Для непідготовленого глядача така зовнішність може бути вкрай неприємною і лякаючою.

@justqueen1988

😅😅😅

♬ оригинальный звук - wlaxsf

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

"Бабуся просто в шоці, зараз в непритомність впаде від побаченого», «бабуся за свій час, напевно, не бачила такого" « "бідна бабуся, думає, інопланетяни напали«,» я б сама злякалася, ввечері такий жах побачити«, "Бабка в шоці – монстра побачила!", "Бабуся не може зрозуміти, чому манекен стоїть навпроти скла, а не за склом», - припускають коментатори.

"Коли переплутала таблетки і випила таблетки онука«, "Забули, похрестити тебе забули, подумала бабуся», "Картоха в щоках", - пишуть фанати Покрищук.

Нагадаємо, раніше Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук заговорила на тему давньої професії: "Чи варто йти в ескорт?"Дівчина поділилася новими роздумами, і стосуються вони не зовсім законної в країні професії.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру: "Еб * бо". Дівчина показала, як проводить час у магазині

Також «Знай.uа " писав, що Перероблена " пацанка "Покрищук розповіла про таємні бажання:"Хочу с*кса з другом". Дівчина часто влаштовує активності у себе в профілі, і просить шанувальників задавати питання, на які вона із задоволенням пізніше відповість. Деякими з них вона ділиться окремими постами в стрічку