Відомий український модельєр Андре Тан не так давно став дизайнером не тільки одягу, але і цілого житлового комплексу. І зараз, він як справжній ревізор прибув на перевірку, як просувається будівництво.

Про це стало відомо завдяки його новому посту на сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно чоловік публікує різні поради зі світу моди, а також ділиться особистими фото, або ж з дочкою.

Цього разу Андре Тан розповів про перший дизайнерський будинок в Україні. Раз на три місяці чоловік особисто приїжджає на зйомку, щоб подивитися, чи все йде за задуманим ним проектом. За останні 3 місяці побудували вже 9 поверхів, що досить оперативний результат.

"Скільки поверхів побудовано за три місяці? Який статус виконаних робіт? Дивіться у відео! Я обіцяю, що в лобі ЖК Chalet ви будете почувати себе як у вітальні власного альпійського будинку!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За всіма процесами Андре Тан особисто стежить ретельно за всіма процесами, адже від цього також залежить його репутація. І якщо щось піде не так, то це ляже на його плечі.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Красивий 🔥";

"Шикарний лук! Шикарний! 🔥🙌";

"О, здорово";

"Круто😍";

"Андре🔥ти молодець 👏";

"🔥🔥🔥🔥❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, топ "шкідливих порад" від Андре Тана - Як одягнутися на новорічний корпоратив не гірше Осадчої

Раніше повідомлялося, що Андре Тан зізнався, що тричі був на межі життя і смерті

Також, Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов